Giorgio Chiellini, Belga Image
Giorgio Chiellini © Belga Image

Juventus kan zaterdag in de finale van de Champions League in Berlijn tegen FC Barcelona geen beroep doen op Giorgio Chiellini. De centrale verdediger heeft een scheurtje in de linkerkuit, zo bleek uit medisch onderzoek.

Het uitvallen van Chiellini is een klap voor de Oude Dame. De ervaren Italiaan is immers een sterkhouder in de defensie van de Italiaanse kampioen en bekerwinnaar en vormt samen met Andrea Barzagli en Leonardo Bonucci het zogenaamde 'BBC'-trio centraal achterin.

Er komt door het forfait evenmin een weerzien tussen Luis Suarez en Chiellini. De Uruguayaanse spits van Barcelona beet de Italiaan op het WK in Brazilië in de schouder en werd daarna lang geschorst. (Belga/KVDA)

Juventus kan zaterdag in de finale van de Champions League in Berlijn tegen FC Barcelona geen beroep doen op Giorgio Chiellini. De centrale verdediger heeft een scheurtje in de linkerkuit, zo bleek uit medisch onderzoek. Het uitvallen van Chiellini is een klap voor de Oude Dame. De ervaren Italiaan is immers een sterkhouder in de defensie van de Italiaanse kampioen en bekerwinnaar en vormt samen met Andrea Barzagli en Leonardo Bonucci het zogenaamde 'BBC'-trio centraal achterin. Er komt door het forfait evenmin een weerzien tussen Luis Suarez en Chiellini. De Uruguayaanse spits van Barcelona beet de Italiaan op het WK in Brazilië in de schouder en werd daarna lang geschorst. (Belga/KVDA)