De Braziliaanse bondscoach Mano Menezes heeft Kaka geselecteerd voor de oefeninterlands tegen Irak (11 oktober in Zweden) en Japan (16 oktober in Polen).

De 30-jarige middenvelder van Real Madrid speelde zijn laatste wedstrijden voor Brazilië op het WK 2010 in Zuid-Afrika. Vorig jaar werd hij opgeroepen voor de oefenwedstrijden tegen Egypte en Soedan, maar door een blessure kwam hij niet aan spelen toe.

Hattrick

Kaka, voluit Ricardo Izecson dos Santos Leite, werd drie jaar geleden door Real Madrid voor 65 miljoen euro gekocht van AC Milan, maar is onder trainer José Mourinho bankzitter.

Eerder deze week mocht hij nog eens opdraven in de wedstrijd om de Santiago Bernabeu Trofee tegen het Colombiaanse Millionaros, en bedankt met een hattrick. De Koninklijke won het duel met 8-0. (KVDA)

De Braziliaanse bondscoach Mano Menezes heeft Kaka geselecteerd voor de oefeninterlands tegen Irak (11 oktober in Zweden) en Japan (16 oktober in Polen). De 30-jarige middenvelder van Real Madrid speelde zijn laatste wedstrijden voor Brazilië op het WK 2010 in Zuid-Afrika. Vorig jaar werd hij opgeroepen voor de oefenwedstrijden tegen Egypte en Soedan, maar door een blessure kwam hij niet aan spelen toe. Hattrick Kaka, voluit Ricardo Izecson dos Santos Leite, werd drie jaar geleden door Real Madrid voor 65 miljoen euro gekocht van AC Milan, maar is onder trainer José Mourinho bankzitter. Eerder deze week mocht hij nog eens opdraven in de wedstrijd om de Santiago Bernabeu Trofee tegen het Colombiaanse Millionaros, en bedankt met een hattrick. De Koninklijke won het duel met 8-0. (KVDA)