Als Asier Illarramendi (23) zoals verwacht zijn handtekening zet onder een contract bij Real Madrid, dan krijgt hij van de Koninklijke het rugnummer acht. Dat is sinds 2009 van Kaka, ooit beschouwd als de beste voetballer van de wereld.

Dat meldt de doorgaans goed ingelichte Spaanse sportkrant Marca.

De overgang van Asier Illarramendi van Real Sociedad naar Real Madrid wordt mogelijk in de komende dagen afgerond. De Spaanse belofte-international draagt bij de Basken het nummer acht en volgens Marca krijgt hij datzelfde nummer in de hoofdstad.

Het nummer acht is nu nog van Ricardo 'Kaka' Izecson dos Santos Leite (31), maar die lijkt geen deel uit te maken van de plannen van de nieuwe trainer Carlo Ancelotti. Real Madrid legde in 2009 65 miljoen euro op tafel om Kaka over te nemen van AC Milan.

Voor het nieuwe seizoen nam Real Madrid ook al Isco en Dani Carvajal over van respectievelijk Malaga en Bayer Leverkusen.

Als Asier Illarramendi (23) zoals verwacht zijn handtekening zet onder een contract bij Real Madrid, dan krijgt hij van de Koninklijke het rugnummer acht. Dat is sinds 2009 van Kaka, ooit beschouwd als de beste voetballer van de wereld. Dat meldt de doorgaans goed ingelichte Spaanse sportkrant Marca. De overgang van Asier Illarramendi van Real Sociedad naar Real Madrid wordt mogelijk in de komende dagen afgerond. De Spaanse belofte-international draagt bij de Basken het nummer acht en volgens Marca krijgt hij datzelfde nummer in de hoofdstad. Het nummer acht is nu nog van Ricardo 'Kaka' Izecson dos Santos Leite (31), maar die lijkt geen deel uit te maken van de plannen van de nieuwe trainer Carlo Ancelotti. Real Madrid legde in 2009 65 miljoen euro op tafel om Kaka over te nemen van AC Milan. Voor het nieuwe seizoen nam Real Madrid ook al Isco en Dani Carvajal over van respectievelijk Malaga en Bayer Leverkusen.