Het was een van dé grote transferverhalen van deze zomer: waar zou Harry Kane dit seizoen spelen? De aanvaller maakte zelf namelijk vorig seizoen bekend dat hij tijdens de zomer de Spurs zou verlaten en nam zelfs afscheid van de eigen achterban. Manchester City leek in polepositie te zitten voor de kapitein van de Engelse nationale ploeg en had zelfs 150 miljoen euro veil voor de topspits.

Maar dat zal allemaal niet doorgaan, want Kane maakte woensdagmiddag zelf bekend dat hij deze zomer de Spurs niet zal verlaten. Op zijn social media was dit bericht te lezen: 'Het was geweldig om de ontvangst te zien die ik zondag kreeg van de supporters. En om verschillende steunbetuigingen te lezen die ik de voorbije weken gekregen heb. Ik ga deze zomer bij Tottenham blijven en zal 100 procent gefocust zijn om het team te helpen op weg naar succes.'

De 28-jarige Kane speelt sinds 2013 voor Tottenham en heeft er nog een contract tot 2024.

Het was een van dé grote transferverhalen van deze zomer: waar zou Harry Kane dit seizoen spelen? De aanvaller maakte zelf namelijk vorig seizoen bekend dat hij tijdens de zomer de Spurs zou verlaten en nam zelfs afscheid van de eigen achterban. Manchester City leek in polepositie te zitten voor de kapitein van de Engelse nationale ploeg en had zelfs 150 miljoen euro veil voor de topspits.Maar dat zal allemaal niet doorgaan, want Kane maakte woensdagmiddag zelf bekend dat hij deze zomer de Spurs niet zal verlaten. Op zijn social media was dit bericht te lezen: 'Het was geweldig om de ontvangst te zien die ik zondag kreeg van de supporters. En om verschillende steunbetuigingen te lezen die ik de voorbije weken gekregen heb. Ik ga deze zomer bij Tottenham blijven en zal 100 procent gefocust zijn om het team te helpen op weg naar succes.'De 28-jarige Kane speelt sinds 2013 voor Tottenham en heeft er nog een contract tot 2024.