Jonathan Walasiak, voormalig Standardspeler en Rode Duivel en nu actief bij derdeklasser Heppignies-Lambusart, dacht dat hij bij de neus werd genomen toen hij vrijdag telefoon kreeg van de Belgische voetbalbond (KBVB). Na een grappig gesprek werd de vergissing duidelijk...

- Hallo meneer Walasiak, hier het secretariaat van de Belgische bond. Het is om af te spreken voor het verzamelen van de Rode Duivels voor de match van woensdag tegen Finland.

- De wat?

- U vergeet niet dat u geselecteerd bent.

- Ik geselecteerd? Met wie spreek ik? Is dit een grap of wat?

- Nee nee, het is de Belgische bond, uw club is ook op de hoogte. Georges Leekens heeft zijn selectie bekendgemaakt en u speelt tegen Finland.

- Maar wat wilt u van mij? Stop alstublieft, dit is niet mogelijk.

- Luister meneer Witsel, we gaan er vaart achter zetten. Geeft mij een e-mailadres, aub.

- Witsel? Ik ben Walasiak!

(Stéphane Pauwels)

Jonathan Walasiak, voormalig Standardspeler en Rode Duivel en nu actief bij derdeklasser Heppignies-Lambusart, dacht dat hij bij de neus werd genomen toen hij vrijdag telefoon kreeg van de Belgische voetbalbond (KBVB). Na een grappig gesprek werd de vergissing duidelijk... - Hallo meneer Walasiak, hier het secretariaat van de Belgische bond. Het is om af te spreken voor het verzamelen van de Rode Duivels voor de match van woensdag tegen Finland. - De wat? - U vergeet niet dat u geselecteerd bent. - Ik geselecteerd? Met wie spreek ik? Is dit een grap of wat? - Nee nee, het is de Belgische bond, uw club is ook op de hoogte. Georges Leekens heeft zijn selectie bekendgemaakt en u speelt tegen Finland. - Maar wat wilt u van mij? Stop alstublieft, dit is niet mogelijk. - Luister meneer Witsel, we gaan er vaart achter zetten. Geeft mij een e-mailadres, aub. - Witsel? Ik ben Walasiak! (Stéphane Pauwels)