Toen Kevin De Bruyne destijds met de preminiemen van AA Gent de Beker van België won, maakte de Oost-Vlaamse zender AVS daar een wedstrijdverslag van. Ook de jonge De Bruyne kwam daarbij aan het woord en zei toen al van topvoetbal te dromen. Zijn favoriete ploeg? 'FC Liverpool', de club die hij aanstaande zondag bekampt met Manchester City. 'Daar zou ik graag willen spelen', aldus de jonge KDB. Voor de gelegenheid halen we de leuke beelden nog eens boven...

Collega-Rode Duivel Vincent Kompany zal zondag niet in actie komen. De 31-jarige verdediger van Man City sukkelt nog steeds met een kuitblessure. 'Ik denk dat we tegen Liverpool nog niet op Vincent kunnen rekenen', verklaarde City-coach Pep Guardiola op een persconferentie.

'De wedstrijd op Anfield vormt een echte test voor ons. Liverpool is een sterk team en we treffen de ploeg op zijn beste moment. Maar wie titels wil pakken moet zulke partijen winnen.'

Manchester City (62 punten) voert de stand in de Premier League na 22 speeldagen ruim aan. Eerste achtervolgers Manchester United (47) en Chelsea (46) moeten al heel wat terrein prijsgeven. Liverpool is vierde met 44 punten.

Toen Kevin De Bruyne destijds met de preminiemen van AA Gent de Beker van België won, maakte de Oost-Vlaamse zender AVS daar een wedstrijdverslag van. Ook de jonge De Bruyne kwam daarbij aan het woord en zei toen al van topvoetbal te dromen. Zijn favoriete ploeg? 'FC Liverpool', de club die hij aanstaande zondag bekampt met Manchester City. 'Daar zou ik graag willen spelen', aldus de jonge KDB. Voor de gelegenheid halen we de leuke beelden nog eens boven...Collega-Rode Duivel Vincent Kompany zal zondag niet in actie komen. De 31-jarige verdediger van Man City sukkelt nog steeds met een kuitblessure. 'Ik denk dat we tegen Liverpool nog niet op Vincent kunnen rekenen', verklaarde City-coach Pep Guardiola op een persconferentie. 'De wedstrijd op Anfield vormt een echte test voor ons. Liverpool is een sterk team en we treffen de ploeg op zijn beste moment. Maar wie titels wil pakken moet zulke partijen winnen.' Manchester City (62 punten) voert de stand in de Premier League na 22 speeldagen ruim aan. Eerste achtervolgers Manchester United (47) en Chelsea (46) moeten al heel wat terrein prijsgeven. Liverpool is vierde met 44 punten.