De ploeg is nog steeds Junior Malanda niet vergeten, die in januari omkwam bij een auto-ongeluk. "Wij wilden deze wedstrijd absoluut winnen voor Junior", zo verklaarde Wolfsburg-aanvoerder en doelman Diego Benaglio aan Sky na de finale in het Berlijnse Olympiastadion. "Hij is en blijft een deel van ons team. Junior heeft evenzeer zijn steentje bijgedragen aan deze eindzege."

Wolfsburg droeg tijdens de bekerfinale speciale shirts. Daarop stond het nummer 19 van Malanda afgebeeld, binnenin een hartje. Kevin de Bruyne wees naar het hartje nadat hij de 1-2 tegen de touwen had geknald. "Junior is altijd bij mij", verklaarde de Rode Duivel na de match. "Ik zag hem als mijn kleine broer. Deze zege is dan ook voor hem." (Belga/TE)

De ploeg is nog steeds Junior Malanda niet vergeten, die in januari omkwam bij een auto-ongeluk. "Wij wilden deze wedstrijd absoluut winnen voor Junior", zo verklaarde Wolfsburg-aanvoerder en doelman Diego Benaglio aan Sky na de finale in het Berlijnse Olympiastadion. "Hij is en blijft een deel van ons team. Junior heeft evenzeer zijn steentje bijgedragen aan deze eindzege." Wolfsburg droeg tijdens de bekerfinale speciale shirts. Daarop stond het nummer 19 van Malanda afgebeeld, binnenin een hartje. Kevin de Bruyne wees naar het hartje nadat hij de 1-2 tegen de touwen had geknald. "Junior is altijd bij mij", verklaarde de Rode Duivel na de match. "Ik zag hem als mijn kleine broer. Deze zege is dan ook voor hem." (Belga/TE)