Manchester City heeft een nieuw bod uitgebracht op Kevin De Bruyne bij VfL Wolfsburg. Het zou gaan om 56 miljoen euro, plus 10 miljoen euro aan bonussen.

Klaus Allofs, sportdirecteur bij Wolfsburg, blijft beweren dat de Duitse club voor de Belg zal vechten, maar dat wordt beschouwd als een onderhandelingsstrategie. Het nieuwe bod van City, 16 miljoen euro hoger dan het vorige, zou wel ongeveer de prijs zijn die de Duitsers willen voor hun goudhaantje.

In het Etihad Stadium maken ze zich ondertussen sterk dat De Bruyne deze week nog zal tekenen voor City. Na Fabian Delph (Aston Villa), Patrick Roberts (Fulham), Bruno Zuculini (Racing Club) en Raheem Sterling (Liverpool) zou de Belg de vijfde aanwinst van de Citizens zijn.

Manchester City neemt het trouwens zondag op tegen Chelsea, de ex-club van De Bruyne.

Manchester City heeft een nieuw bod uitgebracht op Kevin De Bruyne bij VfL Wolfsburg. Het zou gaan om 56 miljoen euro, plus 10 miljoen euro aan bonussen. Klaus Allofs, sportdirecteur bij Wolfsburg, blijft beweren dat de Duitse club voor de Belg zal vechten, maar dat wordt beschouwd als een onderhandelingsstrategie. Het nieuwe bod van City, 16 miljoen euro hoger dan het vorige, zou wel ongeveer de prijs zijn die de Duitsers willen voor hun goudhaantje.In het Etihad Stadium maken ze zich ondertussen sterk dat De Bruyne deze week nog zal tekenen voor City. Na Fabian Delph (Aston Villa), Patrick Roberts (Fulham), Bruno Zuculini (Racing Club) en Raheem Sterling (Liverpool) zou de Belg de vijfde aanwinst van de Citizens zijn.Manchester City neemt het trouwens zondag op tegen Chelsea, de ex-club van De Bruyne.