Kevin Mirallas is ‘hot’ bij Olympiacos Piraeus

© Image Globe

Spits hoopt zich in de kijker te spelen van bondscoach Georges Leekens.

Voor de derde opeenvolgende week was het de 24-jarige Luikenaar die voor de Griekse topclub scoorde, meteen goed voor zijn vierde goal in zes wedstrijden.

Tegen OFI Kreta zorgde hij voor de 2-0-voorsprong, nadat Rafik Zoheir Djebbour (ex-La Louvière) Olympiacos de openingstreffer – zijn vijfde al dit seizoen – voor zijn rekening had genomen. Jammer genoeg voor beide aanvallers werd er alsnog verloren met 2-3, waardoor het team van coach Ernesto Valverde zich in het klassement liet voorbijsteken door revelatie Atromitos en Panathinaikos. Olympiacos Piraeus speelde weliswaar net als grote concurrent Panathinaikos twee duels minder.

Mirallas was vorig seizoen in 27 competitieoptredens goed voor 14 treffers. In de Champions League kon de Rode Duivel in drie optredens (tegen Marseille, Arsenal en Dortmund) nog geen kansen afronden.

Op bezoek bij Dortmund (1 november) wacht hem een nieuwe kans. Hij hoopt zich dan opnieuw in de kijker te spelen van bondscoach Georges Leekens, die wellicht assistent Marc Wilmots zal uitsturen voor een scoutingopdracht. (FV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content