Het vliegtuig met de Duitse wereldkampioenen aan boord landde om iets over 10 uur op de luchthaven Tegel. De 'Siegerflieger' had door een oponthoud in Rio de Janeiro meer dan een uur vertraging, maar dat kon de pret niet bederven. Honderden fans waren naar de luchthaven afgezakt om een glimp op te vangen van de kersverse wereldkampioenen. Nadien vertrok de 'Mannschaft' van bondscoach Joachim Löw met de bus naar de Brandenburger Tor, waar de spelers gehuldigd worden. De Duitse ordediensten verwachten 100.000 fans aan de Berlijnse stadspoort.

Kijk mee via onze livestream:

Duitsland veroverde op het WK in Brazilië zijn vierde wereldtitel, de eerste in 24 jaar. In de finale in het Maracanastadion in Rio de Janeiro haalden ze het met 1-0 na verlengingen van Argentinië. Invaller Mario Götze scoorde na 113 minuten het enige doelpunt van de wedstrijd.

Het vliegtuig met de Duitse wereldkampioenen aan boord landde om iets over 10 uur op de luchthaven Tegel. De 'Siegerflieger' had door een oponthoud in Rio de Janeiro meer dan een uur vertraging, maar dat kon de pret niet bederven. Honderden fans waren naar de luchthaven afgezakt om een glimp op te vangen van de kersverse wereldkampioenen. Nadien vertrok de 'Mannschaft' van bondscoach Joachim Löw met de bus naar de Brandenburger Tor, waar de spelers gehuldigd worden. De Duitse ordediensten verwachten 100.000 fans aan de Berlijnse stadspoort. Kijk mee via onze livestream:Duitsland veroverde op het WK in Brazilië zijn vierde wereldtitel, de eerste in 24 jaar. In de finale in het Maracanastadion in Rio de Janeiro haalden ze het met 1-0 na verlengingen van Argentinië. Invaller Mario Götze scoorde na 113 minuten het enige doelpunt van de wedstrijd.