Dat maakte de Franse voetbalbond (FFF) bekend. 'De hele Franse voetbalwereld wil zo zijn steun betuigen aan de families van de slachtoffers', klinkt het in de mededeling.

Woensdagavond werd er al een minuut stilte gehouden voor de start van de wedstrijd Lille-Evian, op de veertiende speeldag in de Ligue 1. Nadien zongen de supporters massaal 'La Marseillaise', het Franse volkslied.

Donderdagmiddag om 12u werd er overal in Frankrijk een minuut stilte in acht genomen. In de hoofdstad Parijs viel het openbaar vervoer een minuut stil. (Belga)

Dat maakte de Franse voetbalbond (FFF) bekend. 'De hele Franse voetbalwereld wil zo zijn steun betuigen aan de families van de slachtoffers', klinkt het in de mededeling. Woensdagavond werd er al een minuut stilte gehouden voor de start van de wedstrijd Lille-Evian, op de veertiende speeldag in de Ligue 1. Nadien zongen de supporters massaal 'La Marseillaise', het Franse volkslied. Donderdagmiddag om 12u werd er overal in Frankrijk een minuut stilte in acht genomen. In de hoofdstad Parijs viel het openbaar vervoer een minuut stil. (Belga)