Na hun ruime zeges tegen respectievelijk Shakhtar Donetsk en Tottenham staan FC Barcelona en Real Madrid met één been in de halve finales van de Champions League, waarin ze elkaar zouden treffen. Ook in de Spaanse competitie en beker spelen ze in de komende weken nog tegen elkaar.

In zijn heenwedstrijd in de kwartfinales had Barcelona woensdag geen genade met Shakhtar Donetsk: 5-1 werd het. De Catalaanse doelpunten kwamen van Iniesta, Dani Alves, Piqué, Keita en Xavi. Voor Shakhtar scoorde Rakitskiy.

Dinsdag al deed Real Madrid het uitstekend in zijn heenwedstrijd in de kwartfinales. Het klopte Tottenham met 4-0. De terugwedstrijden (12 en 13 april) lijken voor beide clubs dan ook slechts een formaliteit.

De heenwedstrijden in de halve finales van de Champions League worden afgewerkt op 26 of 27 april, de terugwedstrijden op 3 of 4 mei.

Op zaterdag 16 april ontvangt Real Madrid de aartsrivaal uit Barcelona al in de Spaanse competitie. Leider Barcelona heeft 8 punten voorsprong op Real. Op woensdag 20 april spelen Real Madrid en Barcelona in Valencia de finale van de Copa del Rey. (KVDA)

Na hun ruime zeges tegen respectievelijk Shakhtar Donetsk en Tottenham staan FC Barcelona en Real Madrid met één been in de halve finales van de Champions League, waarin ze elkaar zouden treffen. Ook in de Spaanse competitie en beker spelen ze in de komende weken nog tegen elkaar. In zijn heenwedstrijd in de kwartfinales had Barcelona woensdag geen genade met Shakhtar Donetsk: 5-1 werd het. De Catalaanse doelpunten kwamen van Iniesta, Dani Alves, Piqué, Keita en Xavi. Voor Shakhtar scoorde Rakitskiy. Dinsdag al deed Real Madrid het uitstekend in zijn heenwedstrijd in de kwartfinales. Het klopte Tottenham met 4-0. De terugwedstrijden (12 en 13 april) lijken voor beide clubs dan ook slechts een formaliteit. De heenwedstrijden in de halve finales van de Champions League worden afgewerkt op 26 of 27 april, de terugwedstrijden op 3 of 4 mei. Op zaterdag 16 april ontvangt Real Madrid de aartsrivaal uit Barcelona al in de Spaanse competitie. Leider Barcelona heeft 8 punten voorsprong op Real. Op woensdag 20 april spelen Real Madrid en Barcelona in Valencia de finale van de Copa del Rey. (KVDA)