Vincent Kompany (26) heeft zijn contract bij Manchester City met zes seizoenen verlengd en staat zo tot 2018 onder contract bij de Engelse landskampioen.

'Vince The Prince' groeide bij de Citizens in vier seizoenen uit tot aanvoerder en had vorig seizoen een belangrijk aandeel in het behalen van de eerste landstitel in 44 jaar. Als blijk van wederzijds respect beloonde de club hem nu met een langdurig contract.

Nooit eerder kreeg een speler bij City een overeenkomst voor zes seizoenen.

Fans en familie

Ondanks al het succes blijft de Rode Duivel hongerig naar meer. Kompany: "Als je jezelf ergens goed voelt, is er geen reden om naar iets anders uit te kijken. Ik ben blij dat ik nog zes seizoenen bij City mag spelen. De fans zijn fantastisch en mijn familie voelt zich hier thuis."

"Ik beschouw het als een compliment dat de club me zoveel vertrouwen geeft en hoop in de toekomst nog belangrijker te worden. Er valt nog zoveel te winnen. Vorig jaar hebben we de fundamenten gelegd en nu willen we nog meer winnen om zo een van de meest succesvolle clubs ter wereld te worden." (Belga/KVDA)

Vincent Kompany (26) heeft zijn contract bij Manchester City met zes seizoenen verlengd en staat zo tot 2018 onder contract bij de Engelse landskampioen. 'Vince The Prince' groeide bij de Citizens in vier seizoenen uit tot aanvoerder en had vorig seizoen een belangrijk aandeel in het behalen van de eerste landstitel in 44 jaar. Als blijk van wederzijds respect beloonde de club hem nu met een langdurig contract. Nooit eerder kreeg een speler bij City een overeenkomst voor zes seizoenen. Fans en familie Ondanks al het succes blijft de Rode Duivel hongerig naar meer. Kompany: "Als je jezelf ergens goed voelt, is er geen reden om naar iets anders uit te kijken. Ik ben blij dat ik nog zes seizoenen bij City mag spelen. De fans zijn fantastisch en mijn familie voelt zich hier thuis." "Ik beschouw het als een compliment dat de club me zoveel vertrouwen geeft en hoop in de toekomst nog belangrijker te worden. Er valt nog zoveel te winnen. Vorig jaar hebben we de fundamenten gelegd en nu willen we nog meer winnen om zo een van de meest succesvolle clubs ter wereld te worden." (Belga/KVDA)