Dat vreugde en verdriet vaak dicht bij elkaar liggen, ervoer ook de Kameroener Pierre Wébo in de oefeninterland tegen Macedonië (2-0 winst).
De aanvaller van Fenerbahçe opende in de tweede helft de score met een heerlijk omhaaldoelpunt, maar kwam daarbij slecht neer en blesseerde zich aan de schouder. Wébo moest het veld verlaten en werd vervangen door Mahamadou Idrissou.

Het is nog niet bekend hoe ernstig de blessure van Webo is, maar gevreesd wordt dat hij mogelijk zeker het eerste duel van Kameroen op het WK aan zijn neus voorbij ziet gaan. Bondscoach Volker Finke is echter nog optimistisch: 'Ik denk niet dat het zeer ernstig is.' De Afrikanen spelen in groep A tegen Brazilië, Kroatië en Mexico.

Bekijk het fraaie doelpunt van Webo:

Dat vreugde en verdriet vaak dicht bij elkaar liggen, ervoer ook de Kameroener Pierre Wébo in de oefeninterland tegen Macedonië (2-0 winst). De aanvaller van Fenerbahçe opende in de tweede helft de score met een heerlijk omhaaldoelpunt, maar kwam daarbij slecht neer en blesseerde zich aan de schouder. Wébo moest het veld verlaten en werd vervangen door Mahamadou Idrissou. Het is nog niet bekend hoe ernstig de blessure van Webo is, maar gevreesd wordt dat hij mogelijk zeker het eerste duel van Kameroen op het WK aan zijn neus voorbij ziet gaan. Bondscoach Volker Finke is echter nog optimistisch: 'Ik denk niet dat het zeer ernstig is.' De Afrikanen spelen in groep A tegen Brazilië, Kroatië en Mexico. Bekijk het fraaie doelpunt van Webo: