"Nerveus ben ik niet, dat ligt niet in mijn aard", zegt de 20-jarige verdediger van Lokeren, die voor het eerst geselecteerd is voor de oefeninterland woensdag in Boekarest tegen Roemenië. "Ik was eerder nieuwsgierig en ben goed ontvangen. Ik moet wel toegeven dat vooral de spelers uit de Premier League indruk op me gemaakt hebben. Dat zijn echte superprofs."

Transfergeruchten

De Premier League, en ook de Bundesliga, doen ook De Bock dromen. "Er waren al transfergeruchten, maar dan ook niet meer dan geruchten. Daar hecht ik dan ook geen enkele waarde aan. Afgelopen zomer was er wel concrete interesse van Club Brugge. Voorzitter Roger Lambrecht vroeg echter het dubbele van wat Brugge bood. Dat was een beetje jammer, maar voorlopig zit ik best goed in Lokeren."

Wilmost: 'Alles kan'

"Ik volg De Bock al drie jaar en was de tijd gekomen om hem op te roepen", reageerde Wilmots. Of hij woensdag speelt? Alles is mogelijk." (Belga/TV)

"Nerveus ben ik niet, dat ligt niet in mijn aard", zegt de 20-jarige verdediger van Lokeren, die voor het eerst geselecteerd is voor de oefeninterland woensdag in Boekarest tegen Roemenië. "Ik was eerder nieuwsgierig en ben goed ontvangen. Ik moet wel toegeven dat vooral de spelers uit de Premier League indruk op me gemaakt hebben. Dat zijn echte superprofs."Transfergeruchten De Premier League, en ook de Bundesliga, doen ook De Bock dromen. "Er waren al transfergeruchten, maar dan ook niet meer dan geruchten. Daar hecht ik dan ook geen enkele waarde aan. Afgelopen zomer was er wel concrete interesse van Club Brugge. Voorzitter Roger Lambrecht vroeg echter het dubbele van wat Brugge bood. Dat was een beetje jammer, maar voorlopig zit ik best goed in Lokeren."Wilmost: 'Alles kan' "Ik volg De Bock al drie jaar en was de tijd gekomen om hem op te roepen", reageerde Wilmots. Of hij woensdag speelt? Alles is mogelijk." (Belga/TV)