Afgelopen zomer werd de 33-jarige aanvaller transfervrij weggehaald bij Bayern München, waardoor Miroslav Klose voor het eerst zijn opwachting maakte in de Serie A. Trainer Edy Reja, in het verleden ook de coach van Rode Duivel Gaby Mudingayi, is bijzonder tevreden met de verrichtingen van de Duitse international.

De routinier scoorde in vijf competitieduels al driemaal voor de huidige nummer zeven in het klassement, die al acht punten sprokkelde. Afgelopen weekend werd Klose de matchwinnaar, want hij maakte het tweede doelpunt in de 2-1-zege tegen Fiorentina.

"Hij is gewoon fantastisch", verklaarde Reja in de Gazzetta dello Sport. "Voor ons is een wereldspits als hij van doorslaggevend belang." Hij kent ook de voornaamste reden van het succes met Klose. "Hij leeft zeer gezond en blijkt een ware atleet. We mogen heel blij zijn met zijn aanwezigheid." (FV)

Afgelopen zomer werd de 33-jarige aanvaller transfervrij weggehaald bij Bayern München, waardoor Miroslav Klose voor het eerst zijn opwachting maakte in de Serie A. Trainer Edy Reja, in het verleden ook de coach van Rode Duivel Gaby Mudingayi, is bijzonder tevreden met de verrichtingen van de Duitse international. De routinier scoorde in vijf competitieduels al driemaal voor de huidige nummer zeven in het klassement, die al acht punten sprokkelde. Afgelopen weekend werd Klose de matchwinnaar, want hij maakte het tweede doelpunt in de 2-1-zege tegen Fiorentina. "Hij is gewoon fantastisch", verklaarde Reja in de Gazzetta dello Sport. "Voor ons is een wereldspits als hij van doorslaggevend belang." Hij kent ook de voornaamste reden van het succes met Klose. "Hij leeft zeer gezond en blijkt een ware atleet. We mogen heel blij zijn met zijn aanwezigheid." (FV)