De Europese voetbalbond strafte Lazio daarvoor met een boete van 20.000 euro, een wedstrijd achter gesloten deuren (met uitstel) en het verplicht sluiten van de Curva Nord voor de Europa Leaguematch tegen Celtic.

Italiaanse kranten publiceren dinsdag een brief van de Laziodirectie aan de geviseerde supporters waarin hen wordt meegedeeld dat hun abonnement drie wedstrijden wordt geschorst en ze een schadevergoeding moeten betalen. De club raamt het verlies, de boete plus de gemiste inkomsten, op minstens 50.000 euro. 'U wordt gevraagd contact op te nemen met onze club om tot een vergelijk omtrent een schadevergoeding te komen', staat er te lezen.

Lazio wil van de zestien supporters ruim 3.000 euro recupereren.

De Europese voetbalbond strafte Lazio daarvoor met een boete van 20.000 euro, een wedstrijd achter gesloten deuren (met uitstel) en het verplicht sluiten van de Curva Nord voor de Europa Leaguematch tegen Celtic. Italiaanse kranten publiceren dinsdag een brief van de Laziodirectie aan de geviseerde supporters waarin hen wordt meegedeeld dat hun abonnement drie wedstrijden wordt geschorst en ze een schadevergoeding moeten betalen. De club raamt het verlies, de boete plus de gemiste inkomsten, op minstens 50.000 euro. 'U wordt gevraagd contact op te nemen met onze club om tot een vergelijk omtrent een schadevergoeding te komen', staat er te lezen. Lazio wil van de zestien supporters ruim 3.000 euro recupereren.