De Belgische Voetbalbond (KBVB) bevestigt voorlopig alleen dat het Uitvoerend Comité maandag om 19u samenkomt, met de zoektocht naar een nieuwe bondscoach als enig agendapunt.

De Voetbalbond praatte al langer met Leekens, momenteel nog trainer van KV Kortrijk, maar die leek de voorbije weken meer geneigd om op het aanbod van Lokeren in te gaan.

Uiteindelijk zouden de coach en de bond maandag dan toch een akkoord bereikt hebben.

Leekens was al eens bondscoach van januari 1997 tot augustus 1998. Als bondscoach zou hij Dick Advocaat opvolgen, die zijn contract verbrak om bondscoach van Rusland te worden.

De Belgische Voetbalbond (KBVB) bevestigt voorlopig alleen dat het Uitvoerend Comité maandag om 19u samenkomt, met de zoektocht naar een nieuwe bondscoach als enig agendapunt. De Voetbalbond praatte al langer met Leekens, momenteel nog trainer van KV Kortrijk, maar die leek de voorbije weken meer geneigd om op het aanbod van Lokeren in te gaan. Uiteindelijk zouden de coach en de bond maandag dan toch een akkoord bereikt hebben. Leekens was al eens bondscoach van januari 1997 tot augustus 1998. Als bondscoach zou hij Dick Advocaat opvolgen, die zijn contract verbrak om bondscoach van Rusland te worden.