Elke week neemt Sport/Voetbalmagazine een buitenlandse topclub onder de loep. We kijken even terug op dit seizoen en vooruit naar de uitdagingen van de komende weken en maanden. De filosofie van RB Leipzig vertoont namelijk wat groeipijnen.

Trainer Lucien Favre geniet nog steeds het vertrouwen van de leiding van Borussia Dortmund. 'Op dit moment is er geen enkele reden om een indringend gesprek met de coach te voeren', zei Hans-Joachim Watzke, directeur van de nummer 2 van de Bundesliga, woensdag.

Elke week neemt Sport/Voetbalmagazine een buitenlandse topclub onder de loep. We kijken even terug op dit seizoen en vooruit naar de uitdagingen van de komende weken en maanden. Voor Bayern is dat zoals elk jaar eerst de landstitel verlengen en dan dromen van de Champions League, zelfs na een turbulent seizoensbegin.

Zaterdag beginnen de Duitse teams opnieuw aan het seizoen. Maar wat weet jij over de Bundesliga? Test je kennis aan de hand van 10 vragen!

Niet zo lang geleden geraakte Serge Gnabry niet in de ploeg bij laagvlieger West Brom. Volgend jaar is hij op het EK de grote hoop van een hertimmerd Duitsland. Maar eerst Bayern München aan de titel helpen.

Elke week neemt Sport/Voetbalmagazine een buitenlandse topclub onder de loep. We kijken even terug op dit seizoen en vooruit naar de uitdagingen in de toekomst. Voor Dortmund is dat laatste duidelijk, maar niet gemakkelijk: na zeven jaar Bayern weer van de troon stoten.