De Franse nationale voetbalploeg haalde het van de zwakke Duitsers in een vriendschappelijke interland in de aanloop van het EK 2012. Olivier Giroud vierde zijn eerste basisplaats met een goal. Florent Malouda scoorde het tweede doelpunt. Pas in de toegevoegde tijd scoorde de genaturaliseerde Braziliaan Cacau de aansluitingstreffer.

Ongeslagen in 18 wedstrijden
In het Weserstadion in Bremen ontmoetten de sterke 'Blues' een zwak Duits elftal dat onmondig was om de Fransen te bedwingen. De Fransen lijken definitief de onrustige periode van het WK2010 achter zich te laten onder leiding van Laurent Blanc. Ze zijn ongeslagen in hun laatste 18 wedstrijden. (SB)

De Franse nationale voetbalploeg haalde het van de zwakke Duitsers in een vriendschappelijke interland in de aanloop van het EK 2012. Olivier Giroud vierde zijn eerste basisplaats met een goal. Florent Malouda scoorde het tweede doelpunt. Pas in de toegevoegde tijd scoorde de genaturaliseerde Braziliaan Cacau de aansluitingstreffer. Ongeslagen in 18 wedstrijden In het Weserstadion in Bremen ontmoetten de sterke 'Blues' een zwak Duits elftal dat onmondig was om de Fransen te bedwingen. De Fransen lijken definitief de onrustige periode van het WK2010 achter zich te laten onder leiding van Laurent Blanc. Ze zijn ongeslagen in hun laatste 18 wedstrijden. (SB)