De Poolse steraanvaller blesseerde zich op 28 maart in het WK-kwalificatieduel tegen Andorra (3-0 winst) aan de ligamenten van de rechterknie.

Het is nog afwachten wanneer de 32-jarige spits weer competitieklaar is. Hij mist zeker de return in de kwartfinales van de Champions League dinsdagavond tegen PSG. De Duitse titelverdediger moet daarin een 2-3 achterstand ophalen.

De FIFA-speler van het jaar miste door de blessure ook al de competitieduels tegen RB Leipzig (0-1 winst) en Union Berlijn (1-1). Zaterdag trekt leider Bayern naar nummer drie Wolfsburg, het team van Koen Casteels.

De Poolse steraanvaller blesseerde zich op 28 maart in het WK-kwalificatieduel tegen Andorra (3-0 winst) aan de ligamenten van de rechterknie. Het is nog afwachten wanneer de 32-jarige spits weer competitieklaar is. Hij mist zeker de return in de kwartfinales van de Champions League dinsdagavond tegen PSG. De Duitse titelverdediger moet daarin een 2-3 achterstand ophalen. De FIFA-speler van het jaar miste door de blessure ook al de competitieduels tegen RB Leipzig (0-1 winst) en Union Berlijn (1-1). Zaterdag trekt leider Bayern naar nummer drie Wolfsburg, het team van Koen Casteels.