Lierse maakt zich geen zorgen over de klacht van Eupen bij de KBVB. Het verhaal klopt ook niet, luidt het. Vrijdag raakte bekend dat Eupen een klacht indiende bij de KBVB, omdat het meent dat Lierse onterecht 3 punten kreeg tegen KV Mechelen. Volgens Eupen stelde Lierse in de inhaalwedstrijd van 15 februari immers een niet-speelgerechtigde speler op.

"Er is geen klacht van Eupen bij de KBVB toegekomen. Dat is ons formeel bevestigd door de mensen van de bond zelf," stelt Lierse op zijn website gerust. "Alles blijft dus zoals het was. Lierse speelt play-off 2 en Eupen neemt het in de play-downs op tegen Charleroi."

De klacht zelf was volgens Lierse overigens niet gegrond geweest. "Het verhaal klopt niet. De speler in kwestie was wel degelijk speelgerechtigd," luidt het.

(KVDA)

Lierse maakt zich geen zorgen over de klacht van Eupen bij de KBVB. Het verhaal klopt ook niet, luidt het. Vrijdag raakte bekend dat Eupen een klacht indiende bij de KBVB, omdat het meent dat Lierse onterecht 3 punten kreeg tegen KV Mechelen. Volgens Eupen stelde Lierse in de inhaalwedstrijd van 15 februari immers een niet-speelgerechtigde speler op. "Er is geen klacht van Eupen bij de KBVB toegekomen. Dat is ons formeel bevestigd door de mensen van de bond zelf," stelt Lierse op zijn website gerust. "Alles blijft dus zoals het was. Lierse speelt play-off 2 en Eupen neemt het in de play-downs op tegen Charleroi."De klacht zelf was volgens Lierse overigens niet gegrond geweest. "Het verhaal klopt niet. De speler in kwestie was wel degelijk speelgerechtigd," luidt het. (KVDA)