Manchester City zal het een maand zonder de Franse middenvelder Samir Nasri (27) moeten doen. De ploegmaat van Vincent Kompany ondergaat een van de volgende dagen een ingreep aan de lies.

"Samir kon op training niet voluit gaan. In samenspraak met de dokter hebben we beslist dat een operatie de beste oplossing is. Ik ben geen arts maar hij zal ongeveer een maand buiten strijd zijn", verduidelijkt City-coach Manuel Pellegrini.

Nasri zal naar verwachting een zestal matchen missen, waaronder de Champions League-duels tegen AS Roma (30/09) en CSKA Moskou (21/10). (Belga/WB)

Manchester City zal het een maand zonder de Franse middenvelder Samir Nasri (27) moeten doen. De ploegmaat van Vincent Kompany ondergaat een van de volgende dagen een ingreep aan de lies. "Samir kon op training niet voluit gaan. In samenspraak met de dokter hebben we beslist dat een operatie de beste oplossing is. Ik ben geen arts maar hij zal ongeveer een maand buiten strijd zijn", verduidelijkt City-coach Manuel Pellegrini. Nasri zal naar verwachting een zestal matchen missen, waaronder de Champions League-duels tegen AS Roma (30/09) en CSKA Moskou (21/10). (Belga/WB)