Logan Bailly, de doelman van de Rode Duivels, is zijn plaats in de basis van het Duitse Mönchengladbach kwijt aan concurrent Christofer Heimeroth, en dat zeker tot het einde van de heenronde in de Bundesliga (eind december).

Dat maakte zijn coach Michael Frontzeck woensdag bekend.

Bailly krijgt na enkele mindere prestaties dit seizoen al een tijd felle kritiek van de supporters. Vorige week kreeg de 24-jarige doelman nog een week vakantie voorgeschreven om mentaal tot rust te komen. Dinsdag hernam hij de training.

Mönchengladbach staat momenteel laatste in de Bundesliga en heeft de slechtste verdediging van de hele competitie: 30 tegengoals in 10 matchen. Zaterdag wacht de moeilijke thuismatch tegen Bayern München.

Logan Bailly, de doelman van de Rode Duivels, is zijn plaats in de basis van het Duitse Mönchengladbach kwijt aan concurrent Christofer Heimeroth, en dat zeker tot het einde van de heenronde in de Bundesliga (eind december). Dat maakte zijn coach Michael Frontzeck woensdag bekend. Bailly krijgt na enkele mindere prestaties dit seizoen al een tijd felle kritiek van de supporters. Vorige week kreeg de 24-jarige doelman nog een week vakantie voorgeschreven om mentaal tot rust te komen. Dinsdag hernam hij de training. Mönchengladbach staat momenteel laatste in de Bundesliga en heeft de slechtste verdediging van de hele competitie: 30 tegengoals in 10 matchen. Zaterdag wacht de moeilijke thuismatch tegen Bayern München.