Lokeren zal het een poosje zonder Derrick Tshimanga (22) en Koen Persoons (28) moeten doen. In het competitieduel tegen Lierse (1-1) zaterdag liep Persoons een spierscheur op en Tshimanga een kuitbeenbreuk in het rechterbeen.

"Vandaag en morgen worden verdere onderzoeken gedaan om de vermoedelijke onbeschikbaarheid te bepalen", meldt Lokeren.

Tshimanga had vanochtend al getwitterd: "Daar gaan we weer in de miserie! Terug een barst in mijn kuitbeen!". Vorig seizoen was de verdediger, die vorige maand debuteerde in de selectie van de Rode Duivels, ook al enkele maanden buiten strijd met een gelijkaardige blessure. (Belga/KVDA)

Lokeren zal het een poosje zonder Derrick Tshimanga (22) en Koen Persoons (28) moeten doen. In het competitieduel tegen Lierse (1-1) zaterdag liep Persoons een spierscheur op en Tshimanga een kuitbeenbreuk in het rechterbeen. "Vandaag en morgen worden verdere onderzoeken gedaan om de vermoedelijke onbeschikbaarheid te bepalen", meldt Lokeren. Tshimanga had vanochtend al getwitterd: "Daar gaan we weer in de miserie! Terug een barst in mijn kuitbeen!". Vorig seizoen was de verdediger, die vorige maand debuteerde in de selectie van de Rode Duivels, ook al enkele maanden buiten strijd met een gelijkaardige blessure. (Belga/KVDA)