De loting voor het EK in 2012 is bekend. Zestien voetballanden zijn verdeeld over vier groepen. Het wordt uitkijken naar de wedstrijden in groep B waarin Nederland, Denemarken, Duitsland en Portugal zitten.

In groep A zitten Polen, Griekenland, Rusland en Tsjechië, in groep B verzamelen Nederland, Denemarken, Duitsland en Portugal. Groep C telt Spanje, Italië, Ierland en Kroatië en groep D verenigt Oekraïne, Zweden, Frankrijk en Engeland.

De openingswedstrijd wordt op 8 juni 2012 gespeeld tussen Polen en Griekenland. België kon zich niet plaatsen voor het EK en doet niet mee. (INM)
Bekijk de loting opnieuw:

De loting voor het EK in 2012 is bekend. Zestien voetballanden zijn verdeeld over vier groepen. Het wordt uitkijken naar de wedstrijden in groep B waarin Nederland, Denemarken, Duitsland en Portugal zitten. In groep A zitten Polen, Griekenland, Rusland en Tsjechië, in groep B verzamelen Nederland, Denemarken, Duitsland en Portugal. Groep C telt Spanje, Italië, Ierland en Kroatië en groep D verenigt Oekraïne, Zweden, Frankrijk en Engeland. De openingswedstrijd wordt op 8 juni 2012 gespeeld tussen Polen en Griekenland. België kon zich niet plaatsen voor het EK en doet niet mee. (INM) Bekijk de loting opnieuw: