'Ik hoop dat de groep in Manchester wordt zoals deze van Nederland,' zei Van Gaal in de Britse pers. 'Ik zal mijn best doen. Of dat genoeg zal zijn voor de fans, moet ik nog afwachten, maar ik hoop van wel.'

Vorig seizoen eindigden de Red Devils op een teleurstellende zevende plaats in de Premier League. David Moyes werd al na minder dan een jaar ontslagen en ad interim opgevolgd door Ryan Giggs.

Geen vakantie

Vanaf dit seizoen neemt Van Gaal het roer over. 'King Louis' wil snel zijn stempel drukken op het team en neemt daarom ook geen vrije tijd na het WK in Brazilië.

'Dat is geen probleem voor mij, ik heb geen vakantie nodig,' aldus de 62-jarige Nederlander. 'Zo'n opwindende uitdaging is geweldig. Om elke dag met jonge mensen te kunnen werken, heb ik geen rust nodig.'

Van Gaal was eerder ook al trainer van onder andere Ajax, FC Barcelona, AZ Alkmaar en Bayern München.

'Ik hoop dat de groep in Manchester wordt zoals deze van Nederland,' zei Van Gaal in de Britse pers. 'Ik zal mijn best doen. Of dat genoeg zal zijn voor de fans, moet ik nog afwachten, maar ik hoop van wel.'Vorig seizoen eindigden de Red Devils op een teleurstellende zevende plaats in de Premier League. David Moyes werd al na minder dan een jaar ontslagen en ad interim opgevolgd door Ryan Giggs. Geen vakantieVanaf dit seizoen neemt Van Gaal het roer over. 'King Louis' wil snel zijn stempel drukken op het team en neemt daarom ook geen vrije tijd na het WK in Brazilië. 'Dat is geen probleem voor mij, ik heb geen vakantie nodig,' aldus de 62-jarige Nederlander. 'Zo'n opwindende uitdaging is geweldig. Om elke dag met jonge mensen te kunnen werken, heb ik geen rust nodig.'Van Gaal was eerder ook al trainer van onder andere Ajax, FC Barcelona, AZ Alkmaar en Bayern München.