Joachim Löw heeft zijn contract als bondscoach van de Duitse nationale voetbalploeg voortijdig met twee jaar verlengd. Het nieuwe contract loopt tot 31 juni 2014, na het wereldkampioenschap in Brazilië.Dat maakte de Duitse voetbalbond (DFB) dinsdag bekend. Ook assistent-coach Hansi Flick, keeperstrainer Andreas Köpke en teammanager Oliver Bierhoff blijven tot na het WK 2014.

Vorige zomer hadden de vier hun contract al verlengd tot aan het Europees kampioenschap van 2012 in Polen en Oekraïne.

De 51-jarige Löw volgde na het WK 2006 Jürgen Klinsmann op als Duits bondscoach. Hij leidde de Mannschaft naar de finale van het EK 2008 en de halve finales van het WK 2010. Telkens raakten de Duitsers niet voorbij Europees en Wereldkampioen Spanje.

Duitsland is een van de tegenstanders van de Rode Duivels in groep A van de kwalificaties voor het EK 2012 in Polen en Oekraïne.

Joachim Löw heeft zijn contract als bondscoach van de Duitse nationale voetbalploeg voortijdig met twee jaar verlengd. Het nieuwe contract loopt tot 31 juni 2014, na het wereldkampioenschap in Brazilië.Dat maakte de Duitse voetbalbond (DFB) dinsdag bekend. Ook assistent-coach Hansi Flick, keeperstrainer Andreas Köpke en teammanager Oliver Bierhoff blijven tot na het WK 2014. Vorige zomer hadden de vier hun contract al verlengd tot aan het Europees kampioenschap van 2012 in Polen en Oekraïne. De 51-jarige Löw volgde na het WK 2006 Jürgen Klinsmann op als Duits bondscoach. Hij leidde de Mannschaft naar de finale van het EK 2008 en de halve finales van het WK 2010. Telkens raakten de Duitsers niet voorbij Europees en Wereldkampioen Spanje. Duitsland is een van de tegenstanders van de Rode Duivels in groep A van de kwalificaties voor het EK 2012 in Polen en Oekraïne.