Lucas Biglia, de 25-jarige draaischijf van RSC Anderlecht, heeft woensdag zijn debuut gemaakt voor de Argentijnse nationale ploeg. In een oefenduel won Argentinië met 2-1 tegen Portugal.

Biglia viel in voor Esteban Cambiasso (Inter Milaan). Voor Argentinië scoorden Di Maria (Real Madrid) en Messi (FC Barcelona).

Bij zijn vorige selectie, tegen Brazilië, was Biglia negentig minuten op de bank gebleven.

In een interview met Sport/Voetbalmagazine van deze week noemde Biglia de wedstrijd tegen Portugal cruciaal, omdat hij in juli met Argentinië hoopt te schitteren op de Copa América. Daarna wil hij Anderlecht verlaten voor een grotere club.

Lucas Biglia, de 25-jarige draaischijf van RSC Anderlecht, heeft woensdag zijn debuut gemaakt voor de Argentijnse nationale ploeg. In een oefenduel won Argentinië met 2-1 tegen Portugal. Biglia viel in voor Esteban Cambiasso (Inter Milaan). Voor Argentinië scoorden Di Maria (Real Madrid) en Messi (FC Barcelona). Bij zijn vorige selectie, tegen Brazilië, was Biglia negentig minuten op de bank gebleven. In een interview met Sport/Voetbalmagazine van deze week noemde Biglia de wedstrijd tegen Portugal cruciaal, omdat hij in juli met Argentinië hoopt te schitteren op de Copa América. Daarna wil hij Anderlecht verlaten voor een grotere club.