De feiten van de zaak dateren intussen van 2017. Op dat moment speelde de Fransman nog voor Atlético Madrid. Hernandez en zijn partner Amelia de la Osa Lorente kwamen in een fikse ruzie terecht en werden beiden veroordeeld voor huiselijk geweld. Het koppel kreeg een werkstraf en mocht elkaar gedurende zes maanden niet contacteren.

Dat respecteerden de twee niet. Ze trokken samen op huwelijksreis en Hernandez werd bij terugkeer gearresteerd. De openbare aanklager eiste een gevangenisstraf van een jaar. Uiteindelijk werd Hernandez in 2019 veroordeeld tot een celstraf van zes maanden.

De feiten van de zaak dateren intussen van 2017. Op dat moment speelde de Fransman nog voor Atlético Madrid. Hernandez en zijn partner Amelia de la Osa Lorente kwamen in een fikse ruzie terecht en werden beiden veroordeeld voor huiselijk geweld. Het koppel kreeg een werkstraf en mocht elkaar gedurende zes maanden niet contacteren. Dat respecteerden de twee niet. Ze trokken samen op huwelijksreis en Hernandez werd bij terugkeer gearresteerd. De openbare aanklager eiste een gevangenisstraf van een jaar. Uiteindelijk werd Hernandez in 2019 veroordeeld tot een celstraf van zes maanden.