Spanje speelt volgende week woensdag in Milaan tegen Europees kampioen Italië in de halve finales van de Nations League. Een dag later staan de Rode Duivels en wereldkampioen Frankrijk tegenover elkaar in Turijn. De winnaars spelen op 10 oktober in de finale, de verliezers duelleren die dag om de derde plaats.

Luis Enrique heeft naast Gavi ook de 18-jarige aanvaller Yeremi Pino van Villarreal voor het eerst opgeroepen. Ansu Fati ontbreekt in de selectie. De 18-jarige aanvaller maakte onlangs na bijna een jaar blessureleed zijn rentree bij Barcelona. Koeman had al de hoop uitgesproken dat Fati tijdens de interlandperiode in Barcelona zou mogen blijven, om zo rustig te werken aan zijn fysieke gesteldheid.

Spanje speelt volgende week woensdag in Milaan tegen Europees kampioen Italië in de halve finales van de Nations League. Een dag later staan de Rode Duivels en wereldkampioen Frankrijk tegenover elkaar in Turijn. De winnaars spelen op 10 oktober in de finale, de verliezers duelleren die dag om de derde plaats. Luis Enrique heeft naast Gavi ook de 18-jarige aanvaller Yeremi Pino van Villarreal voor het eerst opgeroepen. Ansu Fati ontbreekt in de selectie. De 18-jarige aanvaller maakte onlangs na bijna een jaar blessureleed zijn rentree bij Barcelona. Koeman had al de hoop uitgesproken dat Fati tijdens de interlandperiode in Barcelona zou mogen blijven, om zo rustig te werken aan zijn fysieke gesteldheid.