Luis Suarez doet weer in negatieve zin van zich spreken. Het Uruguayaanse enfant terrible van Liverpool beet tijdens het competitieduel tegen Chelsea in de arm van Branislav Ivanovic.

Ivanovic toonde de afdruk van de beet aan de scheidsrechter, maar Suarez kwam zonder sanctie weg en zette in de extra tijd de 2-2 eindstand op het bord.

Achteraf regende het verontwaardigde reacties. De Engelse voetbalbond FA liet ook reeds weten dat ze de zaak onderzoekt.

Bekijk hier beelden van het incident:

Suarez heeft zich via Twitter geëxcuseerd voor het incident. 'Ik betreur wat er vanmiddag is gebeurd. 'Ik verontschuldig mij bij Ivanovic en iedereen in de voetbalwereld voor mijn onaanvaardbaar gedrag. Ik heb er veel spijt van!!'

I'm sad for what happened this afternoon, I apologize Ivanovic and all football world for my inexcusable behaviour. I'm so sorry about it!!

-- Luis Suarez (@luis16suarez) 21 april 2013

I've just spoken to Ivanovic on the phone and I could apologise directly to him. Thanks for accepting.

-- Luis Suarez (@luis16suarez) 21 april 2013 Geldboete

Liverpool heeft zijn aanvaller intussen een geldboete opgelegd. Hoeveel die bedraagt, is niet bekend.

Op zijn Twitteraccount laat Suarez weten dat hij zijn club heeft gevraagd het geld over te maken aan de Hillsborough Family Support Group. Die organisatie werd opgericht door de nabestaanden van de 96 slachtoffers die in 1989 vielen bij gedrang tussen supporters tijdens de bekermatch tussen Liverpool en Nottingham.

Enfant terrible Luis Suarez kwam al eerder in het nieuws met soortgelijke feiten. In 2010 werd hij als speler van Ajax voor zeven duels geschorst omdat hij PSV'er Otman Bakkal in de nek had gebeten. Amper enkele weken geleden haalde hij het nieuws met een vuistslag naar Gonzalo Jara in de interland Chili - Uruguay.

Dankzij zijn sterke sportieve prestaties in de Engelse competitie - 22 doelpunten en acht assists dit seizoen - is Suarez genomineerd voor de trofee van PFA Player of the Year.

Luis Suarez doet weer in negatieve zin van zich spreken. Het Uruguayaanse enfant terrible van Liverpool beet tijdens het competitieduel tegen Chelsea in de arm van Branislav Ivanovic. Ivanovic toonde de afdruk van de beet aan de scheidsrechter, maar Suarez kwam zonder sanctie weg en zette in de extra tijd de 2-2 eindstand op het bord. Achteraf regende het verontwaardigde reacties. De Engelse voetbalbond FA liet ook reeds weten dat ze de zaak onderzoekt. Bekijk hier beelden van het incident: Suarez heeft zich via Twitter geëxcuseerd voor het incident. 'Ik betreur wat er vanmiddag is gebeurd. 'Ik verontschuldig mij bij Ivanovic en iedereen in de voetbalwereld voor mijn onaanvaardbaar gedrag. Ik heb er veel spijt van!!' I'm sad for what happened this afternoon, I apologize Ivanovic and all football world for my inexcusable behaviour. I'm so sorry about it!! -- Luis Suarez (@luis16suarez) 21 april 2013 I've just spoken to Ivanovic on the phone and I could apologise directly to him. Thanks for accepting. -- Luis Suarez (@luis16suarez) 21 april 2013 Geldboete Liverpool heeft zijn aanvaller intussen een geldboete opgelegd. Hoeveel die bedraagt, is niet bekend. Op zijn Twitteraccount laat Suarez weten dat hij zijn club heeft gevraagd het geld over te maken aan de Hillsborough Family Support Group. Die organisatie werd opgericht door de nabestaanden van de 96 slachtoffers die in 1989 vielen bij gedrang tussen supporters tijdens de bekermatch tussen Liverpool en Nottingham.Enfant terrible Luis Suarez kwam al eerder in het nieuws met soortgelijke feiten. In 2010 werd hij als speler van Ajax voor zeven duels geschorst omdat hij PSV'er Otman Bakkal in de nek had gebeten. Amper enkele weken geleden haalde hij het nieuws met een vuistslag naar Gonzalo Jara in de interland Chili - Uruguay. Dankzij zijn sterke sportieve prestaties in de Engelse competitie - 22 doelpunten en acht assists dit seizoen - is Suarez genomineerd voor de trofee van PFA Player of the Year.