De Uruguayaanse topspits is wegens het bijten van de Italiaan Giorgio Chiellini tijdens het WK geschorst tot en met zaterdag 25 oktober. In dat weekend, 25 of 26 oktober, ontvangt Real Madrid in de eerste Clasico van het nieuwe seizoen Barcelona. De precieze datum moet nog worden vastgelegd.

Real Madrid en Barcelona beginnen het nieuwe seizoen in het weekend van 23 en 24 augustus met een thuismatch. De Koninklijke ontvangt promovendus Cordoba, Barça is gastheer voor Elche. Uittredend kampioen Atletico Madrid, zonder Courtois maar met Alderweireld, trekt naar Rayo Vallecano. (Belga/KVDA)

De Uruguayaanse topspits is wegens het bijten van de Italiaan Giorgio Chiellini tijdens het WK geschorst tot en met zaterdag 25 oktober. In dat weekend, 25 of 26 oktober, ontvangt Real Madrid in de eerste Clasico van het nieuwe seizoen Barcelona. De precieze datum moet nog worden vastgelegd. Real Madrid en Barcelona beginnen het nieuwe seizoen in het weekend van 23 en 24 augustus met een thuismatch. De Koninklijke ontvangt promovendus Cordoba, Barça is gastheer voor Elche. Uittredend kampioen Atletico Madrid, zonder Courtois maar met Alderweireld, trekt naar Rayo Vallecano. (Belga/KVDA)