De verhuis van Lukaku, die net voor de deadline van de transferperiode valt, komt als een verrassing. Ook vorig seizoen werd de ex-Anderlechtspeler door Chelsea verhuurd. Toen scoorde hij zeventien doelpunten voor West Brom Albion, waardoor hij de best scorende tiener was in de Premier League sinds Michael Owen in het seizoen 1998-1999.

Onder de nieuwe trainer José Mourinho moest Lukaku zich bij Chelsea tot nu toe vooral tevreden stellen met invalbeurten. Bij Everton zal hij onder meer samenspelen met Rode Duivel Kevin Mirallas. (Belga/INM)

De verhuis van Lukaku, die net voor de deadline van de transferperiode valt, komt als een verrassing. Ook vorig seizoen werd de ex-Anderlechtspeler door Chelsea verhuurd. Toen scoorde hij zeventien doelpunten voor West Brom Albion, waardoor hij de best scorende tiener was in de Premier League sinds Michael Owen in het seizoen 1998-1999. Onder de nieuwe trainer José Mourinho moest Lukaku zich bij Chelsea tot nu toe vooral tevreden stellen met invalbeurten. Bij Everton zal hij onder meer samenspelen met Rode Duivel Kevin Mirallas. (Belga/INM)