Anelka heeft bij Shanghai Shenhua een contract voor twee seizoenen ondertekend en gaat er al tijdens de winterstop aan de slag. Dat maakte de Chinese eersteklasser maandag bekend.

Concurrent

De aanvaller zat dit seizoen op een dood spoor bij het Chelsea van manager Andre Villas-Boas, waar hij ploegmaat en concurrent in de aanval is van onze landgenoot Romelu Lukaku.

Voor hij bij Chelsea terecht kwam, had Anelka voor onder andere Arsenal, Real Madrid en Manchester City gevoetbald. Shanghai Shenhua is een middenmoter in de Chinese eerste klasse. Vorig seizoen eindigde de club uit de economische hoofdstad van China op de elfde plaats. (Belga/KVDA)

Anelka heeft bij Shanghai Shenhua een contract voor twee seizoenen ondertekend en gaat er al tijdens de winterstop aan de slag. Dat maakte de Chinese eersteklasser maandag bekend. Concurrent De aanvaller zat dit seizoen op een dood spoor bij het Chelsea van manager Andre Villas-Boas, waar hij ploegmaat en concurrent in de aanval is van onze landgenoot Romelu Lukaku. Voor hij bij Chelsea terecht kwam, had Anelka voor onder andere Arsenal, Real Madrid en Manchester City gevoetbald. Shanghai Shenhua is een middenmoter in de Chinese eerste klasse. Vorig seizoen eindigde de club uit de economische hoofdstad van China op de elfde plaats. (Belga/KVDA)