Onder Bob Peeters maakte Charlton Athletic, de ploeg van voorzitter Roland Duchâtelet, een blitzstart. Het bleef elf matchen ongeslagen en draaide onverhoopt mee in de hoogste regionen van de Engelse Championship. Igor Vetokele, ex-speler van Cercle Brugge, was de uitblinker in de spits bij The Addicks. Supporters begonnen al te dromen van een promotie naar de Premier League, maar daarna kwam er zand in de machine. Charlton tuimelde naar beneden en raakte verzeild in de grijze middenmoot. Bob Peeters werd ontslagen na 4 op 27 en Guy Luzon, ex-trainer van Standard, nam het roer over. Onder de Israëliër kende Charlton een heropleving en eindigde het op een twaalfde plaats.

Sport/Voetbalmagazine sprak met Paul Green, Charltonvolger voor News Shopper, een krant uit het zuiden van Londen. Over Luzon heeft Green lovende woorden: "Hij werd met wat hoongelach binnengehaald, maar door de goede resultaten zijn de supporters bijgedraaid. De komende maanden worden wel cruciaal, want veel supporters willen naar de Premier League. Joe Gomez, het grootste talent van de ploeg, staat in de belangstelling van Arsenal, Manchester City en Chelsea. Ze bieden 11 miljoen euro voor het Engelse talent. De sleutel ligt in Duchâtelets handen: verkopen en financiële ruimte creëren of zijn contract verlengen en streven naar een plek in de Premier League. De supporters eisen antwoorden en willen een beter zicht krijgen op de toekomst van de club."

(Michiel Elinckx)

Onder Bob Peeters maakte Charlton Athletic, de ploeg van voorzitter Roland Duchâtelet, een blitzstart. Het bleef elf matchen ongeslagen en draaide onverhoopt mee in de hoogste regionen van de Engelse Championship. Igor Vetokele, ex-speler van Cercle Brugge, was de uitblinker in de spits bij The Addicks. Supporters begonnen al te dromen van een promotie naar de Premier League, maar daarna kwam er zand in de machine. Charlton tuimelde naar beneden en raakte verzeild in de grijze middenmoot. Bob Peeters werd ontslagen na 4 op 27 en Guy Luzon, ex-trainer van Standard, nam het roer over. Onder de Israëliër kende Charlton een heropleving en eindigde het op een twaalfde plaats.Sport/Voetbalmagazine sprak met Paul Green, Charltonvolger voor News Shopper, een krant uit het zuiden van Londen. Over Luzon heeft Green lovende woorden: "Hij werd met wat hoongelach binnengehaald, maar door de goede resultaten zijn de supporters bijgedraaid. De komende maanden worden wel cruciaal, want veel supporters willen naar de Premier League. Joe Gomez, het grootste talent van de ploeg, staat in de belangstelling van Arsenal, Manchester City en Chelsea. Ze bieden 11 miljoen euro voor het Engelse talent. De sleutel ligt in Duchâtelets handen: verkopen en financiële ruimte creëren of zijn contract verlengen en streven naar een plek in de Premier League. De supporters eisen antwoorden en willen een beter zicht krijgen op de toekomst van de club."(Michiel Elinckx)