"Via een makelaar vernamen we dat Davids met het idee speelt om opnieuw te gaan voetballen en dat hij wel zin heeft in een Belgisch avontuur," zegt Lierse-topman Maged Samy aan de krant.

"In dat geval willen wij zeker eens met hem aan tafel gaan zitten".

Davids is 37 en is sinds 2008 gestopt met profvoetbal. In zijn carrière schitterde de Nederlander van Surinaamse afkomst bij Europese topclubs als Ajax Amsterdam, AC Milan, FC Barcelona, Juventus Turijn, Inter Milan en Tottenham Hotspur.

Hij speelde ook 73 keer voor het Nederlandse nationale elftal en scoorde daarin zes doelpunten.

"Via een makelaar vernamen we dat Davids met het idee speelt om opnieuw te gaan voetballen en dat hij wel zin heeft in een Belgisch avontuur," zegt Lierse-topman Maged Samy aan de krant. "In dat geval willen wij zeker eens met hem aan tafel gaan zitten". Davids is 37 en is sinds 2008 gestopt met profvoetbal. In zijn carrière schitterde de Nederlander van Surinaamse afkomst bij Europese topclubs als Ajax Amsterdam, AC Milan, FC Barcelona, Juventus Turijn, Inter Milan en Tottenham Hotspur. Hij speelde ook 73 keer voor het Nederlandse nationale elftal en scoorde daarin zes doelpunten.