Zulte Waregem neemt de Nigerese spits Ouwo Moussa Maazou (23) weer op in zijn A-kern.

Maazou werd vorige week naar de B-kern verwezen omdat hij te laat was teruggekeerd van een interland. Hij moest ook een boete betalen.

Zulte Waregem leent Maazou voor één seizoen van het Russische CSKA Moskou, dat de Nigerees in de winterstop van het seizoen 2008-2009 weghaalde bij Lokeren. Bij de Waaslanders had hij 15 goals in 30 wedstrijden gemaakt, maar bij de Russische club kon hij nooit doorbreken. Voor Zulte Waregem werd Maazou door CSKA Moskou al uitgeleend aan achtereenvolgens AS Monaco, Bordeaux en opnieuw AS Monaco. (KVDA)

Zulte Waregem neemt de Nigerese spits Ouwo Moussa Maazou (23) weer op in zijn A-kern. Maazou werd vorige week naar de B-kern verwezen omdat hij te laat was teruggekeerd van een interland. Hij moest ook een boete betalen. Zulte Waregem leent Maazou voor één seizoen van het Russische CSKA Moskou, dat de Nigerees in de winterstop van het seizoen 2008-2009 weghaalde bij Lokeren. Bij de Waaslanders had hij 15 goals in 30 wedstrijden gemaakt, maar bij de Russische club kon hij nooit doorbreken. Voor Zulte Waregem werd Maazou door CSKA Moskou al uitgeleend aan achtereenvolgens AS Monaco, Bordeaux en opnieuw AS Monaco. (KVDA)