City moet wel nog de overeenkomst met de Noorse topspits afronden, zo klinkt het.

Volgens verschillende media legde Haaland maandag zijn medische tests af in het Erasmusziekenhuis in Brussel. Dortmund had hem de toestemming gegeven de trainingsvrije dag te gebruiken om 'persoonlijke zaken te regelen'.

De transfer van Haaland naar Manchester City, de club waar ook zijn vader Alf-Inge drie seizoenen speelde (2000-2003), hing al een tijdje in de lucht. De aanvaller was de voorbije 2,5 seizoenen bij Borussia Dortmund goed voor 85 goals in 88 wedstrijden. Dit seizoen zit hij voorlopig aan 28 goals in 29 duels.

City moet wel nog de overeenkomst met de Noorse topspits afronden, zo klinkt het. Volgens verschillende media legde Haaland maandag zijn medische tests af in het Erasmusziekenhuis in Brussel. Dortmund had hem de toestemming gegeven de trainingsvrije dag te gebruiken om 'persoonlijke zaken te regelen'. De transfer van Haaland naar Manchester City, de club waar ook zijn vader Alf-Inge drie seizoenen speelde (2000-2003), hing al een tijdje in de lucht. De aanvaller was de voorbije 2,5 seizoenen bij Borussia Dortmund goed voor 85 goals in 88 wedstrijden. Dit seizoen zit hij voorlopig aan 28 goals in 29 duels.