Manchester City heeft met Corinthians een akkoord bereikt over een transfer van Carlos Tevez naar de Braziliaanse club.

Dat heeft Roberto Mancini, de manager van Manchester City, gezegd op Sky TV. "We hebben een akkoord met Corinthians, maar Carlos is op dit moment nog altijd een speler van City." De Argentijnse spits moet immers zelf nog een akkoord vinden met zijn ex-team.

Manchester City, de club van Rode Duivel Vincent Kompany, had een eerste bod van ruim 40 miljoen euro voor Tevez afgewezen. Hoeveel Corinthians nu op tafel legt, is niet bekend.

Tevez speelde in het seizoen 2005-2006 al een jaar voor Corinthians. De spits werd er toen weggekaapt door West Ham, dat hem na een seizoen verkocht aan Manchester United. In de zomer van 2009 verhuisde de Argentijnse international naar stadsgenoot City.

Manchester City is, naast Chelsea en sinds afgelopen weekend ook Arsenal, een van de drie Engelse clubs die nadrukkelijk genoemd worden in de transfergeruchten rond Rode Duivel Romelu Lukaku. (Belga/KVDA)

Manchester City heeft met Corinthians een akkoord bereikt over een transfer van Carlos Tevez naar de Braziliaanse club. Dat heeft Roberto Mancini, de manager van Manchester City, gezegd op Sky TV. "We hebben een akkoord met Corinthians, maar Carlos is op dit moment nog altijd een speler van City." De Argentijnse spits moet immers zelf nog een akkoord vinden met zijn ex-team. Manchester City, de club van Rode Duivel Vincent Kompany, had een eerste bod van ruim 40 miljoen euro voor Tevez afgewezen. Hoeveel Corinthians nu op tafel legt, is niet bekend. Tevez speelde in het seizoen 2005-2006 al een jaar voor Corinthians. De spits werd er toen weggekaapt door West Ham, dat hem na een seizoen verkocht aan Manchester United. In de zomer van 2009 verhuisde de Argentijnse international naar stadsgenoot City. Manchester City is, naast Chelsea en sinds afgelopen weekend ook Arsenal, een van de drie Engelse clubs die nadrukkelijk genoemd worden in de transfergeruchten rond Rode Duivel Romelu Lukaku. (Belga/KVDA)