Door het feit dat Liverpool een geruststellende 0-3-voorsprong tegen Crystal Palace uit handen gaf en hen liet terugkeren tot 3-3 zorgt er voor dat de Bosnische international Edin Dzeko zijn opdracht kent tegen Aston Villa. Liefst zo snel mogelijk scoren en er voor zorgen dat Manchester City komende zondag tegen West Ham het Engels kampioenschap kan vieren.

Maar coach Manuel Pellegrini wil zich liever niet te rijk rekenen na de uitglijder van zijn voornaamste titelconcurrent, terwijl ook Chelsea nog een minimale kans behoudt op winst van de Premier League. Toch spreekt het programma en het betere doelsaldo in het voordeel van aanvoerder Vincent Kompany en zijn ploeggenoten. "Je wint niet zomaar op basis van spelersmateriaal", verwittigde hij al in de Engelse pers. "Ik verwacht een heel gemotiveerde tegenstander."

Bovendien kan Pellegrini niet rekenen op zijn speerpunt voorin, want Sergio Agüero, dit seizoen al goed voor zeventien goals in 22 duels, is buiten strijd met een liesletsel. "Ik wil geen risico's nemen, want misschien heb ik hem wel nodig voor ons slotduel", weet de zestigjarige Chileense succestrainer.

Door het feit dat Liverpool een geruststellende 0-3-voorsprong tegen Crystal Palace uit handen gaf en hen liet terugkeren tot 3-3 zorgt er voor dat de Bosnische international Edin Dzeko zijn opdracht kent tegen Aston Villa. Liefst zo snel mogelijk scoren en er voor zorgen dat Manchester City komende zondag tegen West Ham het Engels kampioenschap kan vieren.Maar coach Manuel Pellegrini wil zich liever niet te rijk rekenen na de uitglijder van zijn voornaamste titelconcurrent, terwijl ook Chelsea nog een minimale kans behoudt op winst van de Premier League. Toch spreekt het programma en het betere doelsaldo in het voordeel van aanvoerder Vincent Kompany en zijn ploeggenoten. "Je wint niet zomaar op basis van spelersmateriaal", verwittigde hij al in de Engelse pers. "Ik verwacht een heel gemotiveerde tegenstander."Bovendien kan Pellegrini niet rekenen op zijn speerpunt voorin, want Sergio Agüero, dit seizoen al goed voor zeventien goals in 22 duels, is buiten strijd met een liesletsel. "Ik wil geen risico's nemen, want misschien heb ik hem wel nodig voor ons slotduel", weet de zestigjarige Chileense succestrainer.