Adnan Januzaj maakte bij Manchester United een geslaagd debuut in de Premier League, maar zijn toekomst op Old Trafford is onzeker. Manchester City wil het Albanees-Belgische toptalent volgens de Britse media graag wegkapen bij de stadsrivaal.

De 18-jarige Januzaj, die in 2011 de jeugd van Anderlecht ruilde voor die van Manchester United, is na dit seizoen einde contract bij de Engelse kampioen. De onderhandelingen over een nieuwe overeenkomst slepen al sinds april aan, maar hebben nog niets opgeleverd, zo meldt The Daily Mail. Volgens de krant wil Januzaj een flinke opslag en meer speelgelegenheid.

Als er niet snel een deal uit de bus valt, riskeert Manchester United zijn goudhaantje kwijt te spelen. Januzaj lijkt immers niet van plan om zijn eisen af te zwakken en ziet zich gesterkt door de groeiende interesse van andere clubs. Zijnsterke invalbeurt tegen Crystal Palace (2-0) zaterdag is alvast niet onopgemerkt gebleven. Vooral stadsrivaal Manchester City, de club van Rode Duivel Vincent Kompany, heeft bloed geroken, aldus nog The Daily Mail.

Manchester United-manager David Moyes is er naar eigen zeggen gerust in dat de talentvolle middenvelder een nieuw contract voor vijf seizoenen zal tekenen bij de club.

Adnan Januzaj maakte bij Manchester United een geslaagd debuut in de Premier League, maar zijn toekomst op Old Trafford is onzeker. Manchester City wil het Albanees-Belgische toptalent volgens de Britse media graag wegkapen bij de stadsrivaal. De 18-jarige Januzaj, die in 2011 de jeugd van Anderlecht ruilde voor die van Manchester United, is na dit seizoen einde contract bij de Engelse kampioen. De onderhandelingen over een nieuwe overeenkomst slepen al sinds april aan, maar hebben nog niets opgeleverd, zo meldt The Daily Mail. Volgens de krant wil Januzaj een flinke opslag en meer speelgelegenheid. Als er niet snel een deal uit de bus valt, riskeert Manchester United zijn goudhaantje kwijt te spelen. Januzaj lijkt immers niet van plan om zijn eisen af te zwakken en ziet zich gesterkt door de groeiende interesse van andere clubs. Zijnsterke invalbeurt tegen Crystal Palace (2-0) zaterdag is alvast niet onopgemerkt gebleven. Vooral stadsrivaal Manchester City, de club van Rode Duivel Vincent Kompany, heeft bloed geroken, aldus nog The Daily Mail. Manchester United-manager David Moyes is er naar eigen zeggen gerust in dat de talentvolle middenvelder een nieuw contract voor vijf seizoenen zal tekenen bij de club.