In het Zwitserse Nyon is vrijdag geloot voor de kwartfinales van de Champions League voetbal. De meest in het oog springende affiche is het duel tussen Manchester United en Chelsea. De andere drie wedstrijden zijn Inter Milaan - Schalke 04, Barcelona - Shakhtar Donetsk en Real Madrid - Tottenham. De heenwedstrijden worden op 5 en 6 april gespeeld, de terugmatchen op 12 en 13 april.

In de halve finales botsen Real of Tottenham op Barcelona of Shakhtar en Inter of Shalke op Chelsea of Manchester United.

De finale wordt op zaterdag 28 mei op het gras van Wembley in Londen gespeeld.

In het Zwitserse Nyon is vrijdag geloot voor de kwartfinales van de Champions League voetbal. De meest in het oog springende affiche is het duel tussen Manchester United en Chelsea. De andere drie wedstrijden zijn Inter Milaan - Schalke 04, Barcelona - Shakhtar Donetsk en Real Madrid - Tottenham. De heenwedstrijden worden op 5 en 6 april gespeeld, de terugmatchen op 12 en 13 april. In de halve finales botsen Real of Tottenham op Barcelona of Shakhtar en Inter of Shalke op Chelsea of Manchester United. De finale wordt op zaterdag 28 mei op het gras van Wembley in Londen gespeeld.