De komt van José Mourinho vorige zomer naar Old Trafford betekende geen goed nieuws voor Schweinsteiger, die aan zijn tweede seizoen bij Manchester United bezig is. Op het EK afscheid had hij nog in schoonheid afscheid genomen van de Duitse nationale ploeg, maar bij de Mancunians speelde hij dit seizoen nog geen minuut meespelen met de A-ploeg. Meer zelfs, hij moest zelfs meetrainen met de reserven.

Nu maakt de 32-jarige middenvelder opnieuw deel uit van de hoofdmacht. Hij komt terecht in een ploeg die het Europees relatief goed doet, maar in de eigen competitie vierkant draait. Vorig weekend speelde United nog 0-0 gelijk tegen het Burnley van Steven Defour. In de laatste vier competitiewedstrijden pakte het slechts drie punten. Manchester United staat zo achtste in de Premier League. (BELGA/JVL)

De komt van José Mourinho vorige zomer naar Old Trafford betekende geen goed nieuws voor Schweinsteiger, die aan zijn tweede seizoen bij Manchester United bezig is. Op het EK afscheid had hij nog in schoonheid afscheid genomen van de Duitse nationale ploeg, maar bij de Mancunians speelde hij dit seizoen nog geen minuut meespelen met de A-ploeg. Meer zelfs, hij moest zelfs meetrainen met de reserven.Nu maakt de 32-jarige middenvelder opnieuw deel uit van de hoofdmacht. Hij komt terecht in een ploeg die het Europees relatief goed doet, maar in de eigen competitie vierkant draait. Vorig weekend speelde United nog 0-0 gelijk tegen het Burnley van Steven Defour. In de laatste vier competitiewedstrijden pakte het slechts drie punten. Manchester United staat zo achtste in de Premier League. (BELGA/JVL)