'Iedereen op de club wil Zlatan bedanken voor zijn bijdrage aan het team sinds zijn komst (in de zomer van 2016, red) en wenst hem veel succes in de toekomst', lieten de Mancunians nog noteren. De hele dag gonsde het al van de geruchten dat de Zweed United zou verlaten. Het Amerikaanse Sports Illustrated kwam als eerste met het verhaal naar buiten dat Zlatan naar LA Galaxy zou trekken. 'Ibra' zou volgende week toekomen in Los Angeles en al op 31 maart zijn debuut kunnen maken, wanneer Galaxy het opneemt tegen de buren van Los Angeles FC, het team van Rode Duivel Laurent Ciman.

Ibrahimovic kwam dit seizoen slechts zeven keer in actie bij de Mancunians door een knieblessure. De Zweed versleet de voorbije twee decennia een rits aan topclubs. Hij maakte achtereenvolgens de dienst uit bij Malmö, Ajax, Juventus, Internazionale, FC Barcelona, AC Milan en Paris Saint-Germain, alvorens in de zomer van 2016 op Old Trafford aan te spoelen.

LA Galaxy trok in het verleden al sterren als David Beckham, Steven Gerrard en Robbie Keane naar Amerika. Het team is vijfvoudig kampioen van de Verenigde Staten en Canada, voor het laatst in 2014.

'Iedereen op de club wil Zlatan bedanken voor zijn bijdrage aan het team sinds zijn komst (in de zomer van 2016, red) en wenst hem veel succes in de toekomst', lieten de Mancunians nog noteren. De hele dag gonsde het al van de geruchten dat de Zweed United zou verlaten. Het Amerikaanse Sports Illustrated kwam als eerste met het verhaal naar buiten dat Zlatan naar LA Galaxy zou trekken. 'Ibra' zou volgende week toekomen in Los Angeles en al op 31 maart zijn debuut kunnen maken, wanneer Galaxy het opneemt tegen de buren van Los Angeles FC, het team van Rode Duivel Laurent Ciman. Ibrahimovic kwam dit seizoen slechts zeven keer in actie bij de Mancunians door een knieblessure. De Zweed versleet de voorbije twee decennia een rits aan topclubs. Hij maakte achtereenvolgens de dienst uit bij Malmö, Ajax, Juventus, Internazionale, FC Barcelona, AC Milan en Paris Saint-Germain, alvorens in de zomer van 2016 op Old Trafford aan te spoelen. LA Galaxy trok in het verleden al sterren als David Beckham, Steven Gerrard en Robbie Keane naar Amerika. Het team is vijfvoudig kampioen van de Verenigde Staten en Canada, voor het laatst in 2014.