Sir Alex Ferguson zet op het einde van het seizoen een punt achter zijn managerscarrière bij Manchester United. Dat nieuws bevestigden de Mancunians.

De 71-jarige Schot staat sinds 1986 aan het roer bij Manchester United. Hij is de meest gelauwerde coach uit het Engelse voetbal.

Onder de hoede van Ferguson won de club onder meer 13x de Premier League (waaronder dit seizoen), 5x de FA Cup, 4x de League Cup en 2x de Champions League (in 1999 en 2008).

Als mogelijke opvolger van Ferguson bij ManU wordt in de Engelse media de naam van David Moyes, huidig coach van Everton, genoemd. (Belga/INM)

Sir Alex Ferguson zet op het einde van het seizoen een punt achter zijn managerscarrière bij Manchester United. Dat nieuws bevestigden de Mancunians. De 71-jarige Schot staat sinds 1986 aan het roer bij Manchester United. Hij is de meest gelauwerde coach uit het Engelse voetbal. Onder de hoede van Ferguson won de club onder meer 13x de Premier League (waaronder dit seizoen), 5x de FA Cup, 4x de League Cup en 2x de Champions League (in 1999 en 2008). Als mogelijke opvolger van Ferguson bij ManU wordt in de Engelse media de naam van David Moyes, huidig coach van Everton, genoemd. (Belga/INM)