Maradona, huidig trainer van Al Wasl in Dubai, spoorde de 28-jarige Argentijnse international aan om zijn ruzie met Citymanager Roberto Mancini bij te leggen en terug te keren naar Manchester, zo meldt The Daily Mail.

"Ik zei Tévez drie maanden geleden dat hij zo snel mogelijk met Mancini moest praten," citeert de krant Maradona. "Ik zei dat omdat hij veel geld aan het verliezen was, maar ook omdat hij weer moest kunnen voetballen."

Maradona en Tévez, die goed bevriend raakten toen eerstgenoemde bondscoach van Argentinië was, spraken elkaar in hun geboorteland.

Bepalende factor Nadat Tévez in september 2011 weigerde om op te warmen tijdens de CL-wedstrijd tegen Bayern München was de relatie tussen Mancini en zijn topspits verzuurd. Na vier maanden isolement in Argentinië en vele transfergeruchten tijdens de winterstop besloot Tévez toch terug te keren naar Manchester.

De terugkeer van Tévez kan een bepalende factor zijn in de Engelse titelstrijd tussen Manchester City en Manchester United, de ex-club van Tévez. De aanvaller was dinsdag al van goudwaarde in de topper tegen Chelsea (2-1 winst) met een assist voor het winnende doelpunt van Samir Nasri:

Vanaf 4:50

Maradona, huidig trainer van Al Wasl in Dubai, spoorde de 28-jarige Argentijnse international aan om zijn ruzie met Citymanager Roberto Mancini bij te leggen en terug te keren naar Manchester, zo meldt The Daily Mail. "Ik zei Tévez drie maanden geleden dat hij zo snel mogelijk met Mancini moest praten," citeert de krant Maradona. "Ik zei dat omdat hij veel geld aan het verliezen was, maar ook omdat hij weer moest kunnen voetballen." Maradona en Tévez, die goed bevriend raakten toen eerstgenoemde bondscoach van Argentinië was, spraken elkaar in hun geboorteland. Bepalende factor Nadat Tévez in september 2011 weigerde om op te warmen tijdens de CL-wedstrijd tegen Bayern München was de relatie tussen Mancini en zijn topspits verzuurd. Na vier maanden isolement in Argentinië en vele transfergeruchten tijdens de winterstop besloot Tévez toch terug te keren naar Manchester. De terugkeer van Tévez kan een bepalende factor zijn in de Engelse titelstrijd tussen Manchester City en Manchester United, de ex-club van Tévez. De aanvaller was dinsdag al van goudwaarde in de topper tegen Chelsea (2-1 winst) met een assist voor het winnende doelpunt van Samir Nasri: Vanaf 4:50