Dat maakte de AFA bekend. Het is nu aan Maradona om te beslissen of hij wil aanblijven als bondscoach.

Volgende week staat er een gesprek op het programma tussen Maradona en bondsvoorzitter Julio Grondona. Vermoedelijk wordt de knoop dan doorgehakt.

Kansloos

Argentinië maakte indruk tijdens de groepswedstrijden op het WK, maar werd in de kwartfinales kansloos van de mat geveegd door Duitsland (4-0). Na afloop van de wedstrijd werd de tactiek van Maradona door de Argentijnse pers onder vuur genomen.

Na de terugkomst in Argentinië trok Maradona zich terug in zijn huis in de buurt van Buenos Aires om de hard aangekomen uitschakeling te verwerken.

Dat maakte de AFA bekend. Het is nu aan Maradona om te beslissen of hij wil aanblijven als bondscoach. Volgende week staat er een gesprek op het programma tussen Maradona en bondsvoorzitter Julio Grondona. Vermoedelijk wordt de knoop dan doorgehakt. Kansloos Argentinië maakte indruk tijdens de groepswedstrijden op het WK, maar werd in de kwartfinales kansloos van de mat geveegd door Duitsland (4-0). Na afloop van de wedstrijd werd de tactiek van Maradona door de Argentijnse pers onder vuur genomen. Na de terugkomst in Argentinië trok Maradona zich terug in zijn huis in de buurt van Buenos Aires om de hard aangekomen uitschakeling te verwerken.