Marc Brys: "Kevin is minder de meevoetballende of snelle spits, maar vooral een sluwe, intelligente speler die graag verdwijnt in het spel en dan op het juiste moment opduikt. Om dat te kunnen doen heeft hij iemand naast zich nodig die veel aandacht van de tegenspelers opslorpt. Zo'n jongen zit niet in onze kern. Dat bleek ook in de voorgaande wedstrijden."

"Kevin kwam te weinig in de positie waarin hij graag wil komen. Dan concludeer je dat het anders moet, waarmee ik niet zeg dat hij ook de komende weken sowieso niet zal spelen. Voor elke match teken je een andere strategie uit."

"Kevin wil natuurlijk heel graag voetballen en zal ook wel wat met de situatie verveeld zitten, maar hij werkt hard om van nut te zijn voor het team. Het klinkt misschien paradoxaal, maar ik ben tevreden over hem." (KDR)

Marc Brys: "Kevin is minder de meevoetballende of snelle spits, maar vooral een sluwe, intelligente speler die graag verdwijnt in het spel en dan op het juiste moment opduikt. Om dat te kunnen doen heeft hij iemand naast zich nodig die veel aandacht van de tegenspelers opslorpt. Zo'n jongen zit niet in onze kern. Dat bleek ook in de voorgaande wedstrijden." "Kevin kwam te weinig in de positie waarin hij graag wil komen. Dan concludeer je dat het anders moet, waarmee ik niet zeg dat hij ook de komende weken sowieso niet zal spelen. Voor elke match teken je een andere strategie uit." "Kevin wil natuurlijk heel graag voetballen en zal ook wel wat met de situatie verveeld zitten, maar hij werkt hard om van nut te zijn voor het team. Het klinkt misschien paradoxaal, maar ik ben tevreden over hem." (KDR)