"Mousa en Yannick deden een halfuurtje mee met de groep en werkten nadien met de kine's. Het valt nu af te wachten of ze een reactie krijgen, maar hopelijk kunnen ze morgen meetrainen in Nice", aldus Wilmots maandag na de oefensessie in Le Haillan. "Lukt dat niet, zijn er anderen om hen te vervangen", klonk het.

Wilmots zag zijn volledige groep opnieuw samen trainen. "Gisteren had ik de groep nog in twee gedeeld. De basisploeg van tegen Ierland deed een recuperatietraining, de anderen trainden erg scherp en intensief en daar heb ik hen ook voor gefeliciteerd. Uiteraard zijn degenen die niet spelen ontgoocheld en is dat mentaal zwaar, maar ze zijn daar goed mee omgegaan. Er is een gezonde concurrentie in deze groep."

De bondscoach gaf ook nog mee dat zijn spelersgroep na de nederlaag tegen Italië samen heeft gezeten voor een groepsbabbel. Die kwam er op initiatief van Jean-François Gillet en Eden Hazard. "Dit is een erg jonge groep en het was de eerste keer dat ze zo'n tik had gekregen. Het is goed dat ze samengezeten hebben. Als ik kapitein was, zou ik dat ook gedaan hebben." (Belga/NSK)

"Mousa en Yannick deden een halfuurtje mee met de groep en werkten nadien met de kine's. Het valt nu af te wachten of ze een reactie krijgen, maar hopelijk kunnen ze morgen meetrainen in Nice", aldus Wilmots maandag na de oefensessie in Le Haillan. "Lukt dat niet, zijn er anderen om hen te vervangen", klonk het.Wilmots zag zijn volledige groep opnieuw samen trainen. "Gisteren had ik de groep nog in twee gedeeld. De basisploeg van tegen Ierland deed een recuperatietraining, de anderen trainden erg scherp en intensief en daar heb ik hen ook voor gefeliciteerd. Uiteraard zijn degenen die niet spelen ontgoocheld en is dat mentaal zwaar, maar ze zijn daar goed mee omgegaan. Er is een gezonde concurrentie in deze groep."De bondscoach gaf ook nog mee dat zijn spelersgroep na de nederlaag tegen Italië samen heeft gezeten voor een groepsbabbel. Die kwam er op initiatief van Jean-François Gillet en Eden Hazard. "Dit is een erg jonge groep en het was de eerste keer dat ze zo'n tik had gekregen. Het is goed dat ze samengezeten hebben. Als ik kapitein was, zou ik dat ook gedaan hebben." (Belga/NSK)